Beste oplaadbare waxinelichtjes van 2024

Laatst bijgewerkt op 30 april 2024

Hoe creëer je nou echt gezelligheid in huis? Met waxinelichtjes! Het nadeel van normale waxinelichtjes is het aanzienlijke gebrek aan duurzaamheid. Je gebruikt dergelijke waxinelichtjes voor een xx aantal uur, waarna je ze weg moet gooien. Niet ideaal. Kies in plaats daarvan voor oplaadbare waxinelichtjes. Met de beste oplaadbare waxinelichtjes maak je een duurzame keuze, geniet je van de gewenste gezelligheid én doe je je portemonnee een plezier.

Onze 5 beste oplaadbare waxinelichtjes van 2024


1. KENN® Originele 3D Oplaadbare Waxinelichtjes

De KENN® Originele 3D Oplaadbare Waxinelichtjes zijn de beste oplaadbare waxinelichtjes van 2024. Deze lichtjes krijg je in een set van 12 stuks geleverd, waarmee je je woning een heel stuk gezelliger maakt. Je geniet hierbij ook van een realistisch vlammeneffect. Het is net alsof er echte waxinelichtjes branden.

Het fijne is dat je deze waxinelichtjes met een USB kabel oplaadt. Nadat je dit hebt gedaan, branden de waxinelichtjes tot maar liefst 40 uur. Je hoeft deze lichtjes dus niet al te vaak op te laden. Ze zijn bovendien super veilig in gebruik en beschikken ook nog over een timerfunctie. Daardoor staan ze nooit onnodig aan.

De KENN® Originele 3D Oplaadbare Waxinelichtjes kosten je €79,95. Dit klinkt als een hoop geld, maar dat valt reuze mee. Je krijgt namelijk 12 lichtjes geleverd waar je jarenlang gebruik van maakt. Reken maar eens de kosten van normale waxinelichtjes uit; dan merk je snel op dat deze beste oplaadbare waxinelichtjes vrij voordelig zijn!

2. TIGIOO LED Waxinelichtjes

De TIGIOO LED Waxinelichtjes zijn ook absolute aanraders. Een groot voordeel van deze set is de prijsstelling. Dit is een set van 12 oplaadbare waxinelichtjes waar je slechts €39,25 voor hoeft te betalen. Voor de koopjesjagers is dit dus een ideale optie!

Deze set van 12 waxinelichtjes is veelzijdig, veilig en handig te gebruiken. Zet ze op de gewenste plek in je woning neer en geniet vervolgens van veel gezelligheid. Het opladen is ook een koud kunstje; met een normale oplader en USB kabel.

De TIGIOO LED Waxinelichtjes zien er ook nog eens strak uit. Je krijgt namelijk niet alleen de waxinelichtjes geleverd, maar ook 12 bijbehorende matte plastic kokers. Doe deze kokers om de waxinelichtjes heen én geniet van een nog mooier effect. Overigens geniet je met deze oplaadbare lichtjes sowieso van een realistisch vlammenspel.

3. FlinQ Oplaadbare LED Waxinelichtjes

De FlinQ Oplaadbare LED Waxinelichtjes passen ongetwijfeld perfect in je huis. Dit zijn niet zozeer waxinelichtjes, maar volledige LED kaarsen. De LED kaarsen brengen een prachtige uitstraling met zich mee en zien er ontzettend realistisch uit. Het is net alsof je naar echte LED kaarsen zit te kijken.

Deze oplaadbare waxinelichtjes krijg je in een set van 3 stuks geleverd. Je hebt hierbij de keuze uit 4 kleurstellingen; deze lichtjes passen hoe dan ook prachtig in je interieur. De realistische verlichting zorgt vervolgens voor veel gezelligheid.

Een groot voordeel van de FlinQ Oplaadbare LED Waxinelichtjes is de afstandsbediening. Terwijl je heerlijk languit op de bank ligt, stel je deze oplaadbare waxinelichtjes eenvoudig naar wens in. Wat wil je nog meer? Voor deze set van 3 oplaadbare LED kaarsen betaal je overigens €39,99.

4. Akaro oplaadbare waxinelichtjes

Als bovenstaande varianten je niet helemaal aanspreken, kun je ook kiezen voor de Akaro oplaadbare waxinelichtjes. Deze oplaadbare waxinelichtjes zien er strak uit en krijg je in een set van 12 stuks geleverd. Meer dan voldoende dus om je hele woning gezellig(er) te maken.

Deze oplaadbare waxinelichtjes hebben een branduur van ongeveer 35 uur. Erg prettig, aangezien je de lichtjes hierdoor niet al te vaak op hoeft te laden. Voor het opladen krijg je overigens een oplaadstation geleverd. Een geweldige toevoeging, wat ons betreft!

Met de Akaro oplaadbare waxinelichtjes kom je in je woning niks te kort. De waxinelichtjes branden erg realistisch, zien er fraai uit en worden met matte plastic kokers geleverd. Dankzij de afstandsbediening bedien je deze oplaadbare waxinelichtjes ook nog vanuit je luie stoel!

5. Aroha 6 LED Waxinelichtjes

€39,95
Op voorraad
Bol.com

Ook de Aroha 6 LED Waxinelichtjes zijn geweldige oplaadbare waxinelichtjes voor in huis. Een groot voordeel van deze set is de samenstelling: het gaat om 6 waxinelichtjes. Ideaal als je wel wat lichtjes in je woning wilt, maar ook weer niet té veel wilt hebben.

Deze oplaadbare waxinelichtjes zien er ontzettend realistische uit. De vlam beweegt echt, waardoor het net op normale waxinelichtjes lijken. De lichtjes zijn met de USB kabel makkelijk op te laden en branden vervolgens urenlang. Naar het opladen heb je dus weinig omkijken!

Voor de Aroha 6 LED Waxinelichtjes betaal je ongeveer €40. Een prima prijs, ook omdat deze oplaadbare waxinelichtjes probleemloos jarenlang mee gaan. Verder krijg je voor dit bedrag ook nog matte plastic kokers meegeleverd. Schuif deze kokers om de waxinelichtjes heen en geniet daarmee van een prachtig schouwspel!

Waarom heb je oplaadbare waxinelichtjes nodig?

Niemand schrijft je voor dat je oplaadbare waxinelichtjes aan moet schaffen. Maar, vanuit Zuinigeproducten.nl raden wij je zéker aan om voor de beste oplaadbare waxinelichtjes te kiezen. Hiermee geniet je namelijk van meerdere voordelen:

  • Ontzettend duurzaam. Hoeveel waxinelichtjes verbruik je in je huis? Reken eens uit hoeveel waxinelichtjes er door jou gerecycled moeten worden of in de natuur terecht komen. Door voor oplaadbare varianten te kiezen, ben je dus een stuk duurzamer bezig.
  • Je bespaart geld op termijn. Met goede oplaadbare waxinelichtjes bespaar je op termijn ook nog eens geld. Dit komt doordat je niet continu nieuwe waxinelichtjes hoeft te kopen. Zelfs als deze in de aanbieding zijn, ben je hier een klein fortuin aan kwijt. Kies daarom voor de beste oplaadbare waxinelichtjes en bespaar daar veel geld mee!
  • Ontzettend realistisch. De betere oplaadbare waxinelichtjes zien er ook nog eens super realistisch uit. Het is net alsof er normale waxinelichtjes in je woning branden. Bijkomend voordeel is dat oplaadbare varianten veel veiliger zijn dan de normale waxinelichtjes
  • Eenvoudig op te laden. Als je voor de beste oplaadbare waxinelichtjes kiest, geniet je van een branduur tot wel 40 uur. Pas na deze 40 uur hoef je de waxinelichtjes weer op te laden. Dit doe je gelukkig erg eenvoudig met een USB kabel!

Welke merken bieden goede oplaadbare waxinelichtjes aan?

De betere oplaadbare waxinelichtjes worden door de beste merken aangeboden. Denk hierbij aan de merken Aroha, Nince, DreamGoods, KENN, FlinQ, Akaro en TIGIOO. Deze merken leveren kwaliteit en dragen zorg voor de gewenste duurzaamheid!

Heb je de beste oplaadbare waxinelichtjes nog niet gevonden?

Wij hebben met veel plezier korte reviews over de 5 beste soorten oplaadbare waxinelichtjes geschreven. Ook over de nummers 6 tot en met 10 uit onze top 10 zijn wij echter erg te spreken:

Hoe vind je de beste oplaadbare waxinelichtjes?

Wij raden je de beste oplaadbare waxinelichtjes van harte aan. Alle redactieleden van Zuinigeproducten.nl hebben deze waxinelichtjes inmiddels ook in hun huis staan! Als jij deze wens ook hebt, raden wij je aan om goed op onderstaande aandachtspunten te letten. Aan de hand hiervan vind je snel de beste oplaadbare waxinelichtjes voor in je woning.

Aantal stuks

Ten eerste moet je even goed bepalen hoeveel oplaadbare waxinelichtjes je wenst te hebben. Veel varianten worden in een set van 6 of 12 stuks aangeboden. Is dat voor jou teveel van het goede? Dan kies je beter voor een kleinere set, bijvoorbeeld van 3 of 4 stuks.

Branduren

Ten tweede raden wij je aan om goed naar de branduren te kijken. Des te langer de oplaadbare waxinelichtjes op één acculading branden, des te minder omkijken je naar het opladen hebt. Een win-win situatie dus.

Opladen

Ten derde heb je uiteraard met het opladen van de oplaadbare waxinelichtjes te maken. Hier heeft het aantal branduren betrekking op, maar ook de manier van opladen. Kun je dit met bijvoorbeeld een USB kabel doen? Of krijg je bij de oplaadbare waxinelichtjes een oplaadstation meegeleverd? Ga dit even goed na.

Design

Ten vierde wijzen wij je op het design van de oplaadbare waxinelichtjes. Hoe zien de waxinelichtjes er precies uit en zijn ze realistisch? Dat laatste is absoluut wat je wilt!

Goed om te weten: Bij veel oplaadbare waxinelichtjes krijg je matte plastic kokers meegeleverd. Deze kokers schuif je om het waxinelichtje heen, waarmee je een nog realistischer effect creëert. Een leuke toevoeging dus!

Bediening

Ten vijfde is ook de bediening van belang. Veel oplaadbare waxinelichtjes hebben gewoon een schuifje voor het aan- en uitzetten. Er worden echter ook varianten inclusief een afstandsbediening aangeboden. Dát maakt het bedienen van de oplaadbare waxinelichtjes nog eenvoudiger.

Ga ook even goed na of de oplaadbare waxinelichtjes over een timerfunctie beschikken. Dit komt zowel het gemak als de duurzaamheid ten goede.

Opties

Ten zesde raden wij je aan om even goed naar de opties te kijken. Mogelijk bieden de oplaadbare waxinelichtjes nog extra handige functies. Wellicht kun je de kleur van de vlam aanpassen. Ga per soort oplaadbare waxinelichtjes na of dergelijke opties aanwezig zijn.

Kwaliteit

Als één na laatste punt wijzen wij je op de kwaliteit. Hier kunnen wij echter kort over zijn: kies voor één van de beste oplaadbare waxinelichtjes uit onze top 10. Dan weet je 100% zeker dat de kwaliteit dik in orde is. Deze oplaadbare waxinelichtjes gaan lang mee, zijn 100% veilig en zijn dus ontzettend duurzaam.

Prijs

Tot slot kun je nog met een klein, schuin oog naar de prijs kijken. Dit vinden wij echter minder belangrijk, omdat je met de beste oplaadbare waxinelichtjes juist geld gaat besparen. Durf daarom te investeren in de oplaadbare waxinelichtjes die jou het meeste aanspreken!

Andere oplaadbare producten

Met de oplaadbare waxinelichtjes is het al met al op en top genieten. Dit geldt echter voor nog meer oplaadbare producten. Check ook eens onze koopgidsen over oplaadbare batterijen, oplaadbare zaklamp, oplaadbare fietsverlichting en oplaadbare hoofdlamp.

Veelgestelde vragen over oplaadbare waxinelichtjes

Hoe lang gaat de batterij van een oplaadbaar waxinelichtje mee?

Eenmaal volledig opgeladen, kunnen oplaadbare waxinelichtjes meestal tussen de 12 tot 24 uur branden, afhankelijk van de kwaliteit van de batterij en de helderheid van het licht. Het is ideaal om vooraf te controleren hoe lang de lichtjes werken op een volle lading, zodat je niet onverwachts zonder licht zit tijdens een evenement of gezellige avond.

Kunnen oplaadbare waxinelichtjes buiten worden gebruikt?

Ja, veel oplaadbare waxinelichtjes zijn geschikt voor buitengebruik, maar het is belangrijk om te controleren of ze waterdicht of waterbestendig zijn, vooral als je van plan bent ze buiten te gebruiken waar ze blootgesteld kunnen worden aan vocht of regen. Zorg dat je de specificaties controleert om er zeker van te zijn dat ze geschikt zijn voor jouw beoogde gebruik.

Hoe onderhoud je oplaadbare waxinelichtjes?

Om je oplaadbare waxinelichtjes in goede staat te houden, is het belangrijk om ze regelmatig schoon te maken met een droge of licht vochtige doek om stof en vuil te verwijderen. Zorg ervoor dat je ze volledig oplaadt voor het eerste gebruik en probeer de batterijen niet volledig te laten leeglopen voordat je ze weer oplaadt, dit helpt om de levensduur van de batterij te verlengen.

Wat zijn de voordelen van het gebruik van oplaadbare waxinelichtjes ten opzichte van traditionele kaarsen?

Oplaadbare waxinelichtjes bieden verschillende voordelen ten opzichte van traditionele kaarsen. Ze zijn veiliger omdat er geen open vuur is, wat vooral handig is in huizen met kinderen of huisdieren. Bovendien zijn ze milieuvriendelijker omdat je ze herhaaldelijk kunt gebruiken, wat afval vermindert. Ze zijn ook vaak goedkoper op lange termijn, omdat je niet steeds nieuwe kaarsen hoeft te kopen.

Index