Beste powerbank snellader van 2024

Laatst bijgewerkt op 1 mei 2024

Altijd en overal je smartphone opladen; dat is mogelijk met een goede powerbank. Wil je hierbij echter ook nog van een hoge laadsnelheid verzekerd zijn? Dan heb je de beste powerbank snellader nodig. Zo’n powerbank laadt een smartphone binnen 30 minuten op tot 40 á 50%. Ideaal als je op reis bent, op een festival staat of als je met spoed weg moet en toch je smartphone nodig hebt.

Onze 5 beste powerbanks snellader van 2024


1. Xtorm Powerbank 20.000 mAh Power Delivery

De Xtorm Powerbank 20.000 mAh Power Delivery is de beste powerbank snellader van 2024. Deze powerbank is ontzettend krachtig en beschikt over een Power Delivery poort. Juist dankzij deze poort kun je je smartphone binnen 30 minuten tot pakweg 50% opladen.

Dit doe je uiteraard uiterst eenvoudig. Plug je kabel in deze poort en in je smartphone; wacht vervolgens rustig af. Ondertussen kun je je smartphone overigens prima nog gebruiken. Daarbij is het met deze powerbank ook nog mogelijk om meerdere apparaten tegelijkertijd op te laden!

De Xtorm Powerbank 20.000 mAh Power Delivery heeft een capaciteit van 20.000 mAh. Op één acculading kun je hierdoor tot 4 keer je smartphone opladen. Wil je je tablet opladen? Dat is tot 2 keer mogelijk op één acculading. Geweldig!

2. iMoshion® Powerbank 20000 mAh

De iMoshion® Powerbank 20000 mAh is een goede nummer 2 in deze top 10. Wat bij deze powerbank met snellaad functie extra opvalt, is de prijs. Voor deze powerbank met snellader betaal je slechts €39,99. Daarmee is ‘ie vele malen goedkoper dan bovenstaande powerbank!

Deze powerbank beschikt over een krachtige Power Delivery poort. Deze poort laadt je smartphone (of tablet) razendsnel op. Daarbij is het ook nog mogelijk om meerdere apparaten op deze powerbank tegelijkertijd aan te sluiten. Met dank aan het vermogen van 18 Watt geniet je hoe dan ook van een snelle oplaadbeurt.

De iMoshion® Powerbank 20000 mAh heeft dus ook een capaciteit van 20.000 mAh. Ideaal, aangezien je deze powerbank hierdoor niet al te vaak op hoeft te laden. Overigens hoef je hiervoor alleen maar het LED display in de gaten te houden. Op dit display staat namelijk duidelijk wat het actuele laadniveau van deze powerbank is.

3. Surge Powerbank 20.000mAh

€39,99
Tijdelijk uitverkocht
Bol.com

Als je een krachtige powerbank met snelladen wilt hebben, wijzen wij je graag op de Surge Powerbank 20.000mAh. Dit is een krachtige, handige en kwalitatief hoogwaardige powerbank waarmee je je smartphone extra snel op kunt laden.

Deze krachtige powerbank is geschikt voor alle moderne telefoons. Ook kun je ‘m gebruiken voor je tablet en zelfs voor je laptop. Dankzij de accucapaciteit van 20.000 mAh laad je deze apparaten meerdere keren op één acculading op.

De Surge Powerbank 20.000mAh is ook opvallend goedkoop; slechts €39,99. Dit vinden wij een ontzettend interessant prijskaartje, kijkende naar de uitmuntende samenstelling. Dit is nou echt een powerbank met snellader waar je de komende jaren heel veel aan hebt!

4. Lideka – Solar Powerbank Charger

De Lideka – Solar Powerbank Charger is de meest unieke powerbank snellader. Dit is een powerbank die over een Power Delivery Poort beschikt, maar het is ook een powerbank met een zonnepaneel. Met dit zonnepaneel laadt deze powerbank zich automatisch op.

Je geniet daarmee van meerdere voordelen. Zo hoef je deze powerbank niet al te vaak zelf op te laden. Ook is het hierdoor mogelijk om ‘m tegelijkertijd op te laten laden en te gebruiken. Dankzij de talloze USB poorten kun je ook meerdere apparaten tegelijkertijd opladen.

Bij de Lideka – Solar Powerbank Charger valt nog iets op: de accucapaciteit van 30.000 mAh. Voor de begrippen van een powerbank is dit oprecht indrukwekkend te noemen. Je kunt dus meerdere keren op één acculading je smartphone, tablet of laptop opladen. Geweldig!

5. Cazy Powerbank 20000 mAh met Led Display

Als je een goede powerbank met snellader wilt hebben, kun je ook prima voor de Cazy Powerbank 20000 mAh met Led Display kiezen. Deze powerbank beschikt over een unieke snellaadfunctie én een hoog vermogen van 22.5 Watt. Door deze combinatie ben je altijd van een korte oplaadtijd verzekerd.

Deze powerbank is bovendien van een krachtige accu voorzien; 20.000 mAh. Door deze capaciteit hoef je ‘m niet al te vaak op te laden. Overigens zie je op het LED display direct wat de actuele accustatus van deze powerbank is. Je kunt ‘m hierdoor altijd op tijd opladen.

Goed om te weten: de Cazy Powerbank 20000 mAh met Led Display is relatief compact. Dit stelt je in staat om deze snellader powerbank overal mee naar toe te nemen. Voor al dit moois hoef je slechts €35,95 te betalen. Een powerbank met een geweldige prijs-kwaliteitsverhouding, wat ons betreft!

Waarom heb je een powerbank snellader nodig?

De beste powerbank met snellader is om meerdere redenen de koop meer dan waard:

  • Razendsnel je smartphone opladen. Je herkent vast wel de situatie dat je je smartphone nodig hebt, maar dat je smartphone nog maar een paar % batterij heeft. Op zo’n moment heb je een snellader powerbank nodig; je laadt hiermee binnen ongeveer 30 minuten je smartphone tot 40 á 50% op.
  • Geweldige accucapaciteit. Wat ons tijdens ons onderzoek opgevallen is, is dat de betere powerbanks met snellader een geweldige accucapaciteit hebben. Je kunt hierdoor meerdere keren je elektronische apparatuur op één acculading opladen.
  • Je hoeft geen concessies te doen. Een goede powerbank met snellader kent een geweldige samenstelling. Je hoeft hierdoor geen concessies te doen op andere gebieden!

Heb je de beste powerbank snellader nog niet gevonden?

Speciaal voor jou hebben wij een zoektocht afgerond naar de beste powerbank snellader. Spreken de 5 bovenstaande varianten je echter niet volledig aan? Bekijk dan ook de volgende 5 varianten even. Mogelijk sluit één van deze powerbanks met snellaadfunctie beter op je wensen aan:

Hoe vind je de beste powerbank snellader?

Heb je interesse om een powerbank met snelladen aan te schaffen? Goed bezig! Gezien de huidige manier waarop we van onze smartphone gebruik maken, kun je eigenlijk niet meer zonder een goede powerbank.

De keuze voor een powerbank met snellader is daarbij zeker een aanrader. Dat heeft vooral met de korte laadtijd en het gemak te maken. Maar, hoe vind je nou de beste powerbank met snellader? Kijk daarvoor goed naar onderstaande punten.

Power Delivery poort

Je moet eerst goed nagaan of de powerbank over een Power Delivery poort beschikt. Deze poort heeft een powerbank nodig om snel te kunnen laden. Kies je direct voor één van bovenstaande varianten? Dan weet je zeker dat de powerbank over zo’n poort beschikt!

Bonustip: kijk ook goed naar andere laadmogelijkheden. Zo zijn er meerdere powerbanks met snelladers die ook draadloos op kunnen laden. Dit kán handig zijn.

Capaciteit & gewenste gebruik

Bij een powerbank met snellader moet je ook goed naar de capaciteit kijken. Idealiter ga je voor een variant van 20.000 mAh: je kunt daarmee tot 4 keer je smartphone opladen op één acculading.

Daarbij raad ik je ook aan om goed naar het gewenste gebruik te kijken. Waar, hoe en waarvoor wil je precies je nieuwe powerbank gebruiken? Dat zijn belangrijke vragen om goed naar te kijken.

Afmetingen en gewicht

Waar wil je je powerbank met snellader gebruiken? Als je dat weet, weet je ook hoe groot en zwaar de powerbank bij voorkeur moet zijn. Onze voorkeur gaat in ieder geval naar een iets kleinere variant uit. Zo’n variant kun je eenvoudig met je meenemen.

Aantal poorten

Bij een powerbank met snellader moet je goed naar het aantal poorten kijken. Beschikt de powerbank over alleen de Power Delivery poort? Of beschikt ‘ie over nog meer poorten? Idealiter over meerdere poorten, aangezien je dan ook meerdere smartphones tegelijkertijd op kunt laden. Handig!

Kwaliteit & Merk

Ga voor één van bovenstaande powerbanks met snellader. Of ga voor een Samsung Powerbank met snellader, Belkin powerbank snellader of Xtrom snellader. Dan weet je zeker dat je qua kwaliteit goed zit. Met deze powerbanks doe je probleemloos jarenlang!

Prijs

Hoeveel geld heb je over voor je nieuwe powerbank snellader? Denk hier goed over na, aangezien de prijsverschillen tussen bovenstaande varianten groot zijn. Ons advies is om sowieso te investeren in de beste powerbank snellader. Daar heb je op termijn het meeste aan!

Andere soorten powerbanks

Een powerbank snellader is zeker een aanrader, maar is niet voor iedereen geschikt. Mogelijk is voor jou een powerbank voor op reis, kleine powerbank, lichtgewicht powerbank, draadloze powerbank, powerbank voor laptop, powerbank voor een iPhone of MagSafe powerbank meer geschikt. Ook kun je kijken naar een oplader op zonne energie.

Hoe weet ik of mijn apparaat compatibel is met een powerbank snellader?

Controleer of je apparaat snellaadtechnologie ondersteunt, zoals Qualcomm Quick Charge of USB Power Delivery (USB-PD). Kijk in de specificaties van je apparaat of zoek naar vermelding van snellaadcompatibiliteit. Als je apparaat deze technologieën ondersteunt, kun je het met een compatibele powerbank snellader gebruiken voor sneller opladen.

Kan een powerbank snellader mijn apparaat beschadigen door te snel opladen?

Nee, een powerbank snellader beschadigt je apparaat niet door te snel opladen. Moderne apparaten en snelladers communiceren met elkaar om het optimale laadvermogen te bepalen, waardoor de batterij veilig en efficiënt wordt opgeladen zonder schade te veroorzaken.

Hoe lang duurt het om een powerbank snellader zelf op te laden?

De oplaadtijd van een powerbank snellader hangt af van de capaciteit van de powerbank en de input die het kan accepteren. Als de powerbank zelf snellaadtechnologie ondersteunt en je gebruikt een compatibele oplader, kan het opladen aanzienlijk sneller gaan dan met een standaard oplader. Het kan variëren van enkele uren tot meer dan een dag voor powerbanks met een zeer hoge capaciteit.

Kan ik een powerbank snellader gebruiken om meerdere apparaten tegelijk op te laden?

Ja, veel powerbank snelladers hebben meerdere poorten, waardoor je meerdere apparaten tegelijk kunt opladen. Echter, het totale snellaadvermogen kan verdeeld worden over de aangesloten apparaten, wat betekent dat het opladen iets langer kan duren dan wanneer je één apparaat zou opladen. Controleer de specificaties van de powerbank om te zien hoe het vermogen wordt verdeeld bij het opladen van meerdere apparaten.

Index