Laatst bijgewerkt op 27 december 2023

Super leuk dat je een kijkje op Zuinigeproducten.nl neemt. Super leerzaam ook, aangezien je op deze website alle informatie over de zuinigste apparaten voor in huis vindt. Wij informeren je hier graag over vanwege meerdere redenen:

  • We hechten veel waarde aan het milieu. Kies je voor louter zuinige producten in je woning? Dan verbruik je een stuk minder energie. Dat is uiteraard goed voor het milieu! Wij hechten veel waarde aan het milieu, waardoor wij vol passie aan deze website werken.
  • Wij hechten veel waarde aan kostenbesparingen. Met de juiste zuinige producten bespaar je ook nog eens veel geld. Dit komt puur doordat je met deze producten je energierekening aanzienlijk omlaag brengt!

De hoofdauteur van deze website

Scott

Aangenaam kennis te maken, mijn naam is Scott! Enige tijd geleden werd ik gecontacteerd voor een duurzame website. Een website waarop het alleen maar over zuinige producten zou gaan. Dit idee kwam eigenlijk doordat de bedenken zijn eigen woning opnieuw aan het inrichten was. Daarbij kwam hij er al snel achter dat je met nieuwe producten veel energie kunt besparen.

Wil je meer over mij weten? Check dan vooral even mijn LinkedIn account of mijn Facebook account.

Wat is het doel van deze website?

Met deze website werken wij gericht naar meerdere doelen toe:

  • Ons doel is om Nederland te verduurzamen. Veel huishoudens zijn bezig met het verduurzamen van hun woning, bijvoorbeeld door in zonnepanelen te investeren. Hetgeen waar veel mensen echter niet naar kijken, is naar de apparaten in hun woning. Wij doen daarom ons uiterste best om, samen met de huishoudens, Nederland te verduurzamen.
  • Ons doel is om jou van de juiste adviezen te voorzien. Online vinden wij veel adviezen die niet terecht zijn, die niet eerlijk zijn of die niet op de waarheid berusten. Vandaar dat ons hoofddoel is om jou van de juiste adviezen én juiste informatie te voorzien.
  • Ons doel is om jou met je aankopen te helpen. Onder aan de streep helpen wij je met deze website vooral om de juiste keuzes te maken. Dit doen we door ons volledig in de producten te verdiepen en je van de juiste informatie te voorzien.

Heb je nou een vraag over één van onze artikelen? Of heb je een goede suggestie voor een artikel dat wij kunnen schrijven? Neem gerust contact met ons op via onderstaand contactformulier:

    Index